Obuke za delatnike u agroturizmu – LANDS projekat

6. septembra 2020.

Poštovani delatnici u agrotiruzmu,

prateći potrebe savremenog turističkog tržišta, na kojem agroturizam postaje sve značajniji segment turističke ponude, i potrebe delatnika angažovanih u agroturističkim objektima i uslugama, kreirali smo zajedno sa partnerskim institucijama niz obuka koje će Vam pomoći da steknete nova saznanja, razvijete praktične veštine i usvojite pozitivne stavove neophodne za dalji rast i razvoj Vaših poslovnih poduhvata u oblasti agroturizma. Sve obuke su svrstane u 2 programa:

Program ‘’Upravljanje domaćinstvom u agroturizmu’’ sastoji se od 15 kratkih modula koji su namenjeni usvajanju primenjivih znanja i sticanju praktičnih veština koje se svakodnevno koriste u obavljanju agroturističke delatnosti i vođenju agroturističkog biznisa.

Program obuka možete preuzeti ovde: 2020-KATALOG-1-UPRAVLJANJE-DOMAĆINSTVOM-U-AGROTURIZMU

Program ‘’Kreiranje programa za goste’’ sastoji se od 17 kratkih modula koji su namenjeni usvajanju primenjivih znanja i sticanju praktičnih veština koje se svakodnevno koriste u obavljanju agroturističke delatnosti i pružanju kvalitetne i usluge gostima.

Program obuka možete preuzeti ovde: 2020-KATALOG-2-KREIRANJE-PROGRMA-ZA-GOSTE

Odluka o usvajanju kurseva kreiranih u okviru LANDS projekta: RDAS Assembly Decision, June 2020

Programi obuka u agroturizmu razvijeni su u okviru regionalnog projekta ‘’Sledeća destinacija Balkan: inicijativa za razvoj agroturizma’’ koji sprovodi konzorcijum 15 institucija, a finansira EU u okviru programa ERASMUS+ izgradnja kapaciteta u visokom obrazovanju. Informacije o projektu i dostupnim obukama možete pronaći na sajtu www.landsproject.net